René de Wit aan het woord

Rdw Schroef

Echte Rotterdammers.

René de Wit — Forvision|Fritom

“Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen! Het is een norm, een waarde die wij hier hanteren. Naast het feit dat we uniek kunnen zijn omdat wij het totaalplaatje bieden. We hebben de kennis, we zijn een jong team en we zijn klantgericht. Bij Forvision|Fritom denken we mee met de klant. Zoals de customer journey eigenlijk al zegt. We luisteren naar het verhaal en denken en reizen mee met de klant.

Het is ook mooi te zien dat er vertrouwen is bij de klant en transparantie. We kunnen eerlijk zijn tegen elkaar.

Wij zijn gespecialiseerd in zeevracht. Wij helpen klanten met het transport over zee. Vooral de import vanuit het Verre Oosten. Daarom hebben wij eigen kantoren in China. Klanten laten via internet veel goederen importeren. Zo kreeg ik net nog een aanvraag binnen voor een nieuwe machine. Deze leverancier zit in ‘the middle of nowhere’ in China. De klant wil de machine graag binnen vijf weken geleverd hebben. Onze Chinese collega’s zorgen er dan voor dat de machine bij de leverancier wordt opgehaald, in de container wordt geplaatst en via het schip in Nederland terecht komt. Dan is ‘doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’, heel relevant.

Zo is de customer journey waar wij over spreken ook precies wat er staat en waar het op staat. Helemaal gaan voor de klant en de klant gidsen door de mogelijkheden en onmogelijkheden. Samen met de klant ons afvragen hoe wij de klus het beste aan kunnen pakken. Wij weten hoe dat werkt. Kwaliteit is het belangrijkste, want klanten hebben ook op hun beurt kwalitatieve producten. En deze benadering heeft al jaren goede klanten opgeleverd. Dat zijn geen woorden, maar daden!”

Laat Forvision|Fritom uw

logistieke processen beheren