Zuid-Amerika

Transport naar, binnen en vanuit Zuid-Amerika

Er is niet één manier van zakendoen in Zuid-Amerika. Elk Zuid-Amerikaans land kent z’n eigen uitdagingen. Zo hebben Peru, Ecuador en Bolivia een volstrekt andere cultuur, economie en achterland dan bijvoorbeeld Argentinië of Chili. Aan u de uitdaging de juiste zakelijke partners te vinden, aan ons de taak uw logistieke dienstverlener te zijn. Graag zelfs.

Zeevracht naar of vanuit Zuid-Amerika

Logistiek is een vak. Zeker als het gaat om minder reguliere bestemmingen in Zuid-Amerika, zoals Brazilië, Uruguay of Venezuela. Daarom is het prettig om de organisatie van uw transport over te laten aan de vakmensen. Onze experts kennen de routes voor uw zeevracht en luchtvracht, zorgen voor doorstroom, zijn altijd op de hoogte van de actuele regelgeving en verzorgen adequaat de douane-afhandeling. LCL- of FCL-zeevrachtlading, binnenlands transport, luchtvracht, het kan allemaal. Hoe we dat doen? Wij besparen u die details en regelen het. En natuurlijk houden we u actief op de hoogte van de planning, daar zijn we partners voor. Neem gewoon contact met ons op, dan vertellen wij u meer.

Luchtvracht vanuit, binnen naar Zuid-Amerika

Snelheid, dat is de grote kracht van luchtvracht. Daar tegenover staan relatief hoge kosten, bovendien is niet elke vracht geschikt. Soms is een combinatie van luchtvracht en zeevracht een oplossing, bijvoorbeeld wanneer uw goederen vanuit het regenwoud of vanuit berggebied komen. Juist in een continent als Zuid-Amerika is het prettig een logistiek partner te treffen die alle opties praktisch met elkaar verbindt, klaarstaat met de juiste begeleidende documenten en zorgt voor vakkundige douane-afhandeling. Die partner zijn wij graag voor u.

Totaalpakket aan diensten

Met u meedenken, dat is wat wij doen. Want uw transport houdt altijd verband met uw bedrijfsvoering en met uw klanten. Dat verband is altijd in ons vizier. Om voortgang in uw bedrijfsvoering te waarborgen, bieden wij een totaalpakket aan aanvullende diensten. Welke dat voor u kunnen zijn, dat bespreken wij graag met u. Uw bedrijf en uw klanten zijn uniek, daar passen wij onze dienstverlening op aan. Daarom is kennismaking wat ons betreft de eerste stap. Dan bespreken we daarna de logistieke mogelijkheden en de concurrerende tarieven die daarbij horen.