China

Transport naar, binnen en vanuit China

Kent u eenmaal de weg en de gebruiken in zakelijk China, dan komt het allemaal goed. Datzelfde geldt voor transport van, binnen of naar China. Dat transport verzorgen wij al jaren voor onze klanten. Of het nu gaat om zeevracht, luchtvracht of vervoer per spoor, u kunt meeliften op onze kennis en ervaring. Wij zijn thuis in de logistieke organisatie van dit enorme land van mogelijkheden.

Zeevracht vanuit en naar China

Naast een goede samenwerking met uw Chinese producenten of afnemers, maakt logistiek een belangrijk deel uit van uw zakelijk succes. Hoe prettig is het om het transport, de documentatie en douaneafhandeling over te laten aan de experts die weten hoe het achterland te verbinden met Shanghai, Shenzhen, Xiamen, Chuangzhou, Ningbo-Zhoushan, Xiamen en vice versa, maar ook met minder bekende havensteden in China. En natuurlijk mag u verwachten dat dat soepel en zonder onnodige vertragingen verloopt, of het nu gaat om een LCL- of een FCL-lading.

Spoorvervoer naar, uit en binnen China

Heeft u vervoer per spoor al eens overwogen? Uw container, geladen op een trein is een sneller alternatief voor zeevracht en is een stuk goedkoper dan luchtvracht. Het spoornetwerk kan u geweldig van dienst zijn, dat geldt ook voor transport binnen China, bijvoorbeeld vanuit uw productielocatie naar een van de grote havens. Laat ons weten voor welke transportuitdaging u staat. Wij zoeken graag de mogelijkheden uit voor uw specifieke traject(en).  

Luchtvracht vanuit en naar China

Snel en berekenbaar, dat zijn de grote voordelen van luchtvracht en die kunnen zwaar wegen voor uw transport binnen, vanuit of naar China. Adequaat aanvoeren, doorvoeren, laden en lossen, dat mag u verwachten van luchtvracht die door ons wordt verzorgd. Daarbij hoort goede communicatie, documentatie en douaneafhandeling, daar zorgen wij voor.

Mee blijven denken

Of het nu gaat om luchtvracht, zeevracht, spoorvervoer of een combinatie daarvan, u kunt uw transport naar, binnen en vanuit China helemaal aan ons overlaten. En wilt u tussentijds iets weten? Dan kan dat niet alleen via onze realtime systemen, we kunnen u ook altijd telefonisch de laatste stand van zaken geven, samen met de vooruitzichten. Persoonlijk contact is en blijft belangrijk voor ons. Al jaren. Dat werkt niet alleen prettig, dat geeft ons de gelegenheid altijd met u mee te blijven denken. Dat is wel zo goed samenwerken, toch?