Noord-Amerika

Transport naar, binnen en vanuit Noord-Amerika

Thuis in de wereld van zeevracht en luchtvracht, zijn wij u met plezier van dienst op Noord-Amerikaanse bestemmingen. Niet alleen verzorgen wij goederentransport via de havensteden aan de oostkust of de westkust van de Verenigde Staten en Canada, ook voor locaties overal in het binnenland vinden wij de juiste verbindingen. Dat doen wij dagelijks, dat is ons vak.

Zeevracht naar of vanuit Noord-Amerika

LCL of FCL, u moet kunnen rekenen op uw zeevracht naar of vanuit Noord-Amerika. Het succes van uw bedrijf is hier tenslotte van afhankelijk. Juist daarom kunt u een partner gebruiken voor uw logistieke vraagstukken, een partij die kennis van zaken heeft, altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen in regelgeving, én een partij die ‘plan B’ maakt als er obstakels zijn op het traject. Wat ons betreft gaat logistieke dienstverlening over het faciliteren van uw bedrijfsvoering en samen zorgen voor tevreden klanten, dat is meer dan documenten opmaken en douaneformulieren invullen.

Transport binnen Noord-Amerika

Uw Amerikaanse of Canadese relatie is wellicht niet gevestigd in één van de grote havensteden, zoals New Orleans, New York, Los Angeles, Houston, Long Beach, Montreal of Vancouver. Met binnenlands transport zorgen wij ervoor dat uw goederen de meest efficiënte route afleggen en uw afspraken worden nagekomen. No problem at all.

Luchtvracht naar, vanuit of binnen Noord-Amerika

Voor bepaalde trajecten en producten is de keuze voor luchtvracht een logische. Laat de organisatie ervan met een gerust hart over aan de professionals. Onze mensen schakelen dagelijks tussen de Noord-Amerikaanse bestemmingen en zetten hun expertise in voor de voorspoedige voortgang van uw luchtvrachttransport. Alles wat u hoeft te doen zijn uw eigen bedrijfsactiviteiten, met uw luchtvracht naar de Verenigde Staten of Canada komt het goed. Daarover krijgt u regelmatig een update. En wilt u tussentijds iets weten? Dan belt u ons gewoon. Persoonlijk contact is ook voor ons prettig werken.