Nieuws

20 juni 2022

Wat hebben we een leuk bedrijventoernooi gehad. We speelden natuurlijk voor de winst, euh eer :) maar zijn uiteindelijk trots op onze derde plek in de recreatiepool! Een super georganiseerd toernooi, wat werd afgesloten met een BBQ voor 400 personen!

05 juni 2022

Of het nu gaat om luchtvracht, zeevracht, spoorvervoer of een combinatie daarvan, u kunt uw transport naar, binnen en vanuit China helemaal aan ons overlaten. En wilt u tussentijds iets weten? Dan kan dat niet alleen via onze realtime systemen, we kunnen u ook altijd telefonisch de laatste stand van zaken geven, samen met de vooruitzichten. Persoonlijk contact is en blijft belangrijk voor ons. Al jaren. Dat werkt niet alleen prettig, dat geeft ons de gelegenheid altijd met u mee te blijven denken.

29 mei 2022

Bij Forvision|Fritom kennen wij elkaar. Samen zorgen wij voor uw transport. We weten dat we iedereen in de keten nodig hebben om dat elke dag weer succesvol te doen. We zijn dan ook trots op onze korte lijnen, ons enthousiaste team en informele dienstverlening.

22 mei 2022

Wilt u goederen importeren of exporteren via zee- of luchtvracht, maar wilt u de niet de zorgen? Dan nemen wij dit graag van u uit handen! Ook als u zelf niet de mensen, kennis en/of tijd in huis heeft om dit transport zelf te organiseren, dan zijn wij graag uw goede, betrouwbare en ervaren partner die de zeevracht van A tot Z voor u uit handen neemt.

19 mei 2022

Bij Forvision|Fritom kennen wij elkaar. Samen zorgen wij voor uw transport. Elke dag zijn wij bezig uw opdrachten te borgen. Wij blijven anticiperen en zetten alles op alles om uw vracht effectief te vervoeren, juíst nu niets vanzelfsprekend is.

10 juni 2021

De containerhavens van o.a. Yantian, Shenzen & Gangzhou in China kampen opnieuw met corona-uitbraken

27 mei 2021

ReefSystems in Amsterdam biedt innoverende milieuvriendelijke bouwsystemen aan de maritieme sector om biodiversiteit te stimuleren en zo de gezondheid van de oceanen te verbeteren. Forvision|Fritom, de zeevracht divisie van de Fritom Groep, heeft het gehele transport verzorgd vanaf opgehaald tot en met geleverd in Shimoni, Kenia.

05 november 2020

Wat zijn wij ontzettend blij met en trots op onze mensen in Zwolle. De afgelopen tijd was (en is) hectisch, corona vraagt extra inzet en flexibiliteit van al onze medewerkers. Als Forvision|Fritom wilde we daarom onze medewerkers bedanken, met een kleinigheidje.

15 september 2020

Forvision|Fritom is onderdeel van de Fritom Group, die in de top 25 van de Nederlandse logistieke dienstverleners staat. Forvision heeft zich volledig gefocust op en gespecialiseerd in zeevracht en is gevestigd in de Rotterdamse haven en in Zwolle.