Nieuws

25 oktober 2022

Forvision|Fritom neemt graag de gehele logistiek van u over, zodat u zich kunt richten op uw core business. Wij verzenden uw zendingen altijd in eigen beheer, zodat wij ze 24/7 kunnen monitoren. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners wereldwijd verzekeren wij u van uitgebreide expertise, kwaliteit en kostenefficiëntie voor al uw zendingen.

17 oktober 2022

Wie houdt er nu niet van wist-je-datjes? Ken jij deze al over FORVISION? .. ForVision|Fritom is opgericht in 2006 en was tot 2008 een nevenvestiging van TGN|Fritom .. ForVision|Fritom onderdeel van de top 30 van de logistieke dienstverleners in Nederland. .. ForVision|Fritom is onderdeel van de Fritom familie en kan zo goed schakelen in multimodale Fritom oplossingen. Wij zijn trots op ons mooie bedrijf! Meer weten?

10 oktober 2022

De herfst is prachtig en in volle gang. Een seizoen waar alles mogelijk is, regen, een nazomerdag, wind en soms zelfs een sneeuwvlokje. Wij bij FORVISION|FRITOM zijn op alles voorbereid om uw vracht op de meest effectieve manier te vervoeren. In elk seizoen!

03 oktober 2022

Shortsea beperkt zich niet tot de Europese wateren en is een goed alternatief voor het vervoer over de weg. Wij kijken graag samen met u, wat de meest effectieve combinatie is om uw vracht te vervoeren. De voordelen op een rijtje:

30 september 2022

De Fritom dochters steunen op individuele basis diverse regionale goede doelen en internationale initiatieven. Jaarlijks kiezen wij één collectief goed doel. Dit jaar mocht Marcel Punselie (algemeen directeur van Forvision|Fritom) namens de Fritom Group een cheque overhandigen van € 10.000 aan Hans Wijnhoff van de Stichting Dierenlot.

19 september 2022

De afgelopen tijd hebben wij veel mooie filmpjes en animaties gemaakt. Zo kun jij op een andere manier veel meer te weten komen over bijvoorbeeld onze logistieke dienstverlening en onze service! Kijk het filmpje over FOR|VISION

12 september 2022

Wij vinden de beste logistieke oplossingen naar bijna elk ander continent. Snel, duurzaam en effectief. Door onze goede contacten en eigen kantoren in bijvoorbeeld Azië is uw transport altijd in goede handen en kunnen wij alles goed in de gaten houden. Na aankomst in de Rotterdamse haven kunnen wij met onze Fritom zusterorganisaties uw vracht via verschillende modaliteiten naar de eindbestemming vervoeren.

02 september 2022

De logistiek is constant in beweging, wij zijn op zoek naar versterkingen binnen ons team. Ben jij de Assistent Expediteur die wij zoeken?

24 augustus 2022

Heeft u een fijne vakantie gehad? Genoten van gezin, vakantie of lekker relaxen op het terras of in de tuin? Transport gaat altijd door ook in de zomer! Toch voelt het einde van de zomer weer als een nieuw begin. Binnenkort gaan wij weer volop de najaarsdrukte in. Denkt u met ons mee en plant u uw vracht op tijd! Zo maken we er samen een heel mooi tweede half jaar van. 

24 augustus 2022

Heb jij een passie voor transport? En dan specifiek vraagstukken in de zeevracht en luchtvracht? En vind jij het leuk om processen te optimaliseren of wil je gewoon eens weten hoe het er bij een internationaal transport bedrijf aan toe gaat? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, jonge mensen met een hands on mentaliteit om ons team te versterken! Word dan lid van de Fritom familie! Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie?

22 juli 2022

Forvision|Fritom is dé divisie voor lucht -en zeevracht binnen Fritom. Een groot deel van alle zeevracht is aan Azië gerelateerd. Om meer grip te hebben op de lokale business is Fritom zelf lokaal aanwezig op meerdere locaties. Op deze wijze hebben we zelf een vinger aan pols midden op de dag en in de actie als wij door het tijdverschil nog in de nacht zitten. Betrokken, korte lijnen en vanuit passie! Meer informatie?

22 juli 2022

Naast een goede samenwerking met uw Braziliaanse producenten of afnemers, maakt logistiek een belangrijk deel uit van uw zakelijk succes. Hoe prettig is het om het transport, de documentatie en douaneafhandeling over te laten aan de experts. En natuurlijk mag u verwachten dat dat soepel en zonder onnodige vertragingen verloopt, of het nu gaat om een LCL- of een FCL-lading. Meer informatie?

22 juli 2022

🚛Zeevracht Forvision|Fritom is de regisseur in klantgerichte en slimme logistieke totaaloplossingen. Of het nu gaat om een LCL, FCL zendingen, et transport van een 20 ft container, 40 ft of een 40 ft high cube, wij zijn altijd op zoek naar de beste logistieke oplossingen. 🏬Luchtvracht Altijd in eigen regie. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners kunnen wij uw zending 24/7 monitoren. Altijd op zoek naar de meest effectieve en kwalitatieve luchtvracht oplossing. 💪With you in mind, klant centraal Bij FORVISION|Fritom kennen wij elkaar. Samen zorgen wij voor uw transport. We weten dat we iedereen in de keten nodig hebben om dat elke dag weer succesvol te doen. We zijn dan ook trots op onze korte lijnen, ons enthousiaste team en informele dienstverlening. Bekijk al onze oplossingen op:

22 juli 2022

Forvision|Fritom biedt u toegang tot de hele wereld. Vanuit Nederland kennen we de weg door heel Europa. De havens van Amsterdam en Rotterdam zijn verantwoordelijk voor bijna de helft van alle zeevracht in Europa! En samen met onze zusterbedrijven beschikken we over een uitgebreid Europees netwerk. Hierdoor zijn wij de spin in het Europese web voor uw transport en distributie door heel Europa. Ons succes is gebaseerd op de goede verbindingen die onze warehouses hebben met alle modaliteiten: wegtransport, trein, zee- & luchtvracht. Vertrouwd, goede service en op maat, over de weg, over zee en door de lucht!

21 juni 2022

Zendt u nog altijd uw ladingen vanuit de fabriek naar uw hoofdkantoor en dan pas naar de eindontvanger? Het kan veel efficiënter door middel van cross trade. Door gebruik te maken van cross trade wordt uw zending direct vanuit de fabrikant naar de eindontvanger getransporteerd, zonder dat het langs de verkoper gaat. Dit brengt veel voordelen met zich mee:

20 juni 2022

Wat hebben we een leuk bedrijventoernooi gehad. We speelden natuurlijk voor de winst, euh eer :) maar zijn uiteindelijk trots op onze derde plek in de recreatiepool! Een super georganiseerd toernooi, wat werd afgesloten met een BBQ voor 400 personen!

05 juni 2022

Of het nu gaat om luchtvracht, zeevracht, spoorvervoer of een combinatie daarvan, u kunt uw transport naar, binnen en vanuit China helemaal aan ons overlaten. En wilt u tussentijds iets weten? Dan kan dat niet alleen via onze realtime systemen, we kunnen u ook altijd telefonisch de laatste stand van zaken geven, samen met de vooruitzichten. Persoonlijk contact is en blijft belangrijk voor ons. Al jaren. Dat werkt niet alleen prettig, dat geeft ons de gelegenheid altijd met u mee te blijven denken.

29 mei 2022

Bij Forvision|Fritom kennen wij elkaar. Samen zorgen wij voor uw transport. We weten dat we iedereen in de keten nodig hebben om dat elke dag weer succesvol te doen. We zijn dan ook trots op onze korte lijnen, ons enthousiaste team en informele dienstverlening.

22 mei 2022

Wilt u goederen importeren of exporteren via zee- of luchtvracht, maar wilt u de niet de zorgen? Dan nemen wij dit graag van u uit handen! Ook als u zelf niet de mensen, kennis en/of tijd in huis heeft om dit transport zelf te organiseren, dan zijn wij graag uw goede, betrouwbare en ervaren partner die de zeevracht van A tot Z voor u uit handen neemt.

19 mei 2022

Bij Forvision|Fritom kennen wij elkaar. Samen zorgen wij voor uw transport. Elke dag zijn wij bezig uw opdrachten te borgen. Wij blijven anticiperen en zetten alles op alles om uw vracht effectief te vervoeren, juíst nu niets vanzelfsprekend is.