Oceanië

Transport naar, binnen en vanuit Oceanië

‘A land down under’, ‘where women glow and men plunder’, zo klinkt de tijdloze hit. De eigenzinnigheid van Australië te verstaan én te waarderen, dat is de kunst. Daarna is business doen in Oceanië een feest. Is dat ook uw ervaring? Wij verzorgen met veel plezier transport van, naar en binnen het continent: Australië, Nieuw-Zeeland, Tasmanië of een van de andere (ei)landen. Daarbij zouden wij ook u graag van dienst zijn.

Transport Australië

Zeevracht of luchtvracht vanuit of naar Australië, met onze inzet heeft u er geen omkijken naar. De haven of luchthaven van Darwin, Brisbane, Sydney, Perth, Melbourne of Adelaide? Soms is de keus eenvoudig, soms is het even puzzelen. Welke route de beste is voor uw lading, is afhankelijk van de herkomst, de bestemming, de aard van het product en het volume. Ook kent elke staat z’n eigen regelgeving. Daar hoeft u niet druk mee te worden. Wij zorgen ervoor dat uw goederen zonder omhaal hun bestemming bereiken. Uiteraard tegen een concurrerend tarief.

Transport Nieuw-Zeeland

Auckland en Wellington op het Noorder Eiland en Christchurch op het Zuider Eiland, dat zijn voor de hand liggende havens of luchthavens voor uw goederen. Toch kijken we nog even buiten de gebaande wegen of we een alternatieve route kunnen vinden voor uw zeevracht en/of luchtvracht binnen, vanuit of naar Nieuw-Zeeland. Want van ons mag u slimme logistieke oplossingen verwachten.

Transport Tasmanië

Tasmanië is natuurlijk één van de staten van Australië, maar topografisch en als logistieke uitdaging staat het los van het vaste land. Ook vanuit en naar dit grootste eiland van Australië werken wij het voordeligste, snelste, meest efficiënte traject uit voor uw lading en bewaken wij de voortgang. Dat kan gaan om luchtvracht of zeevracht vanuit Hobart en/of het achterland. Afhankelijk van het volume van uw vracht, lift u mee op LCL- of FCL-basis.

Transport (ei)landen in Oceanië

Laat ons uw uitdaging weten rondom eilanden in Oceanië. Met onze kennis en ervaring in luchtvracht en zeevracht werken wij graag alle transportmogelijkheden en tarieven voor u uit. Samen komen we tot een de beste combinatie van kosten, snelheid en betrouwbaarheid. Met die elementen kunt u verder bouwen aan het succes van uw onderneming. In de tussentijd zorgen wij voor de logistieke details. En wilt u weten hoe uw transport ervoor staat? Wij laten u dat met regelmaat weten, maar zijn u voor alle actuele details graag van dienst. Neem gewoon contact met ons op.

Uw voordeel

Voor ons als specialisten van Forvision Fritom staat niet alleen het vervoer van uw goederen centraal, u bent net zo belangrijk. Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Uw bedrijf vaart wel bij betrouwbaar transport en daar zijn wij ons dagelijks van bewust. Natuurlijk wilt u de beste oplossing voor uw logistieke uitdagingen en natuurlijk wilt u op de hoogte worden gehouden. Onze systemen ondersteunen u, de betrokkenheid en de deskundigheid van onze mensen maakt onze dienstverlening compleet. U belt maar, wij staan u met plezier te woord.