Kenia Project

Ook voor de last mile

27 mei 2021

Project Kenia Transport Goederen

ReefSystems in Amsterdam biedt innoverende milieuvriendelijke bouwsystemen aan de maritieme sector om biodiversiteit te stimuleren en zo de gezondheid van de oceanen te verbeteren.

Deze oplossingen dragen bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van bouwbedrijven en helpen hen om concurrerende bedrijven, die zich geen zorgen maken over de milieu-impact van hun werk, voor te blijven.

ReefSystems werkt momenteel samen met REEFolution Kenya aan de realisatie van een installatie van 90 MOSES-models voor een koraalrifherstelproject in Shimoni, Kenia. De riffen in dit gebied zijn beschadigd door dynamietvissen en duiktoerisme. Het REEFolution Kenia project heeft tot doel samen met de lokale gemeenschap koraalriffen te herstellen en te creëren om zo de kansen op levensonderhoud in de visserij en het ecotoerisme te verbeteren.

Het project is gevestigd in Shimoni en werkt nauw samen met het dorp Mkwiro op Wasini Island.

Forvision|Fritom, de zeevracht divisie van de Fritom Groep, heeft het gehele transport verzorgd vanaf opgehaald tot en met geleverd in Shimoni, Kenia. Het is niet eenvoudig om in Kenia te importeren zonder een geldig Certificaat of Conformity  wat via de SGS aangevraagd moet worden samen met een voorinspectie, ook dit heeft Forvision|Fritom voor de klant geregeld.

Al met al een grondige voorbereiding maar dit alles tot volle tevredenheid van ReefSystems Amsterdam uitgevoerd.

Heeft u ook een logistieke uitdaging? Neem contact met ons op!

Boot Kenia